Przejdź do treści

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji, a po uzyskaniu Twojej zgody, pliki cookies są przez nas wykorzystywane do dokonywania pomiarów i analiz korzystania ze strony internetowej. Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych.

Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce cookie.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.
Wykorzystywane w celu tworzenia statystyk i analizy ruchu w serwisie internetowym, co pomaga lepiej zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszenie struktury i zawartości serwisu internetowego (w tym zakresie wykorzystywane mogą być również pliki cookies podmiotów trzecich, tj. dostawców narzędzi wykorzystywanych w tym celu przez administratora). Te pliki wykorzystujemy, jeżeli wyrazisz na to zgodę.

Świadomie kształtujemy ścieżkę kariery zawodowej

21-06-2019 Szkolnictwo zawodowe Zespół Szkól Technicznych i Handlowych im. Franciszka Kępki w Bielsku-Białej

Dnia 11.06 uczniowie klasy 2 bt (Technik organizacji reklamy) w ramach programu "świadomie kształtujemy ścieżkę kariery zawodowej" udali się na wycieczkę przedmiotową do Auchan Bielsko Biała. W trakcie krótkiej prezentacji została im przedstawiona historia firmy, dowiedzieli się kto firmę założył, ile firma ma oddziałów w Polsce, ile osób zatrudnia, ale przede wszystkim jak można kształtować swoją karierę zawodową. Wielu z menadżerów, kierowników zatrudnionych w hiepermarketach Auchan zaczynało pracę obsługując kasy fiskalne. W trakcie prelekcji uczniowie zostali poczęstowani wypiekami z piekarni: ciastkami, ciastem, pizzerinkami oraz pysznym razowym pieczywem. Następnie zwiedzili piekarnię oraz miejsce gdzie powstają przepyszne ciasta i torty, zobaczyli również jak wygląda praca na magazynie.

Organizator wycieczki: Joanna Rzymek