Przejdź do treści

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie w ramach naszej strony internetowej korzystamy z plików cookies. Pliki cookies umożliwiają nam zapewnienie prawidłowego działania naszej strony internetowej oraz realizację jej funkcji, a po uzyskaniu Twojej zgody, pliki cookies są przez nas wykorzystywane do dokonywania pomiarów i analiz korzystania ze strony internetowej. Strona wykorzystuje również pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z zewnętrznych narzędzi analitycznych.

Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce cookie.

Wykorzystywane w celu zapewnienia prawidłowego działania serwisu internetowego. Dzięki tym plikom nasz serwis internetowy jest wyświetlany prawidłowo oraz możesz z niego korzystać w bezpieczny sposób. Te pliki cookies są zawsze aktywne, chyba że zmodyfikujesz ustawienia swojej przeglądarki internetowej, co jednak może skutkować nieprawidłowym wyświetlaniem serwisu internetowego.
Wykorzystywane w celu tworzenia statystyk i analizy ruchu w serwisie internetowym, co pomaga lepiej zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszenie struktury i zawartości serwisu internetowego (w tym zakresie wykorzystywane mogą być również pliki cookies podmiotów trzecich, tj. dostawców narzędzi wykorzystywanych w tym celu przez administratora). Te pliki wykorzystujemy, jeżeli wyrazisz na to zgodę.

Technikum nr 8 w Zespole Szkół Gastronomicznych w Bielsku-Białej

Placówka należy do zespołu: Zespół Szkół Gastronomicznych.
Rodzaj placówki
Technikum
Dane adresowe
ul. ul. Stanisława Wyspiańskiego 5
43-300 Bielsko-Biała
Dyrektor
Jolanta Wikło
Numer kontaktowy
MzMgODEyIDQ0IDI5
Inspektor Ochrony Danych
MzMgODEyIDQ0IDI5
ZWt3aWVjaWVuQG9uZXQuZXU=
Nauczane zawody i kwalifikacje
  • 2019/2020 - 314403 - technik technologii żywności
    Kwalifikacje:
    • SPC.01 - Produkcja wyrobów cukierniczych
    • SPC.07 - Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
  • 2019/2020 - 513102 - technik usług kelnerskich
    Kwalifikacje:
    • HGT.01 - Wykonywanie usług kelnerskich
    • HGT.11 - Organizacja usług gastronomicznych
  • 2019/2020 - 343404 - technik żywienia i usług gastronomicznych
    Kwalifikacje:
    • HGT.02 - Przygotowywanie i wydawanie dań
    • HGT.12 - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych